Resultaten 1 tot 4 van de 4

Onderwerp: Lightroom

  1. #1
    InterMactivist
    Ingeschreven
    Nov 2003
    Leeftijd
    55
    Berichten
    120

    Laughing Lightroom

    hoi,
    net upgrade naar High Sierra gedaan en alles van Adobe ook naar de laatste versie geüpdatet. prima verlopen!
    Een ding : zowel voor als na de update duurt het enorm lang eer Lightroom opstart. Eerst start ie op, dan het draaiend rondje met kleuren en duurt wel een minuut of twee. Erna kan ik heel normaal en fijn werken met LR.
    Maar waaraan kan dat liggen? Het moet iets zijn met de catalogus of zo, of door de grootte van de foto's? 40.000 foto's en bijna alles in raw (ik kan niets wegsmijten, i know ...)

    Wie heeft raad opdat dit eventueel zou kunnen verbeteren?

    Groet

    P

  2. #2
    Ware InterMactivist
    Ingeschreven
    Feb 2009
    Berichten
    1.164
    ssd ? als die er al is en de bib kan niet kleiner vrees ik dat er niet veel opties zijn

  3. #3
    InterMactivist
    Ingeschreven
    Nov 2003
    Leeftijd
    55
    Berichten
    120
    ssd inderdaad, 16 gb ram. is raar fenomeentje maar ga het toch eens uitzoeken.
    Alvast dank voor de reply!

  4. #4
    Ware InterMactivist
    Ingeschreven
    Dec 2008
    Berichten
    4.882
    Thumbnail size probleem? Ziehier, mogelijk ben je er wat mee:

    Try checking the standard preview size in Catalog Settings, mine changed from 2048px to 3840px.
    Also when importing try a new feature - "Embedded and Sidecar previews"




    Bron:

    https://forums.adobe.com/thread/2406668
    IF IT AINT BROKE DON'T FIX IT!

 

 

Bladwijzers

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •  
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:13. Powered by vBulletin® Version 4.1.11
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Copyright InterMactivity.be 2010