Pagina 2 van de 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Resultaten 11 tot 20 van de 21

Onderwerp: Foutcode -1007U

  1. #11
    InterMactivist
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Leeftijd
    37
    Berichten
    484
    Het is gelukt! Bedankt voor jullie hulp!
    My Mac and Me ... Never change a winning team!

  2. #12
    Ware InterMactivist
    Ingeschreven
    Dec 2008
    Berichten
    4.882
    Mooi zo! Kan je ons ook vertellen wat er precies gelukt is en hoe je dat voor mekaar hebt gekregen?
    IF IT AINT BROKE DON'T FIX IT!

  3. #13
    InterMactivist
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Leeftijd
    37
    Berichten
    484
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tmke Bekijk Berichten
    Het is gelukt! Bedankt voor jullie hulp!
    Ik heb in mijn bibliotheek de map 'mail' vervangen door de map 'mail' van mijn manuele backup. Dit heb ik wel gedaan voordat ik het programma voor het eerst opstartte. Toen ik opstartte, heeft hij alle data geïmporteerd. Al mijn mailboxen, mails, handtekeningen, instellingen heeft hij allemaal overgenomen.

    Eind goed al goed dankzij jullie hulp en ondersteuning! Nogmaals veel dank!

    Al zit ik helaas al met een nieuw probleem...
    Het spookt hier een beetje in huis precies :-(

    Eerder deze week koppelde ik een externe HD aan mijn MacBookPro, de HD verscheen op mijn bureaublad en ik begon te zoeken naar een bepaalde file op die HD. Plots kreeg ik een pop up waarop stond dat ik de externe HD niet op de juiste manier had losgekoppeld. Vreemd, want ik had niets losgekoppeld en was dingen aan het opzoeken op die schijf. Sindsdien was de HD dus verdwenen op mijn bureaublad en na het loskoppelen en opnieuw aankoppelen, komt hij niet meer tevoorschijn :-( Als ik schijfhulp draai, zegt hij dat de HD beschadigd is en dat is asap een backup moet maken.

    Maar hoe kom ik nu nog aan de data vanop de externe HD? Kan ik daar nog aan?
    Ik hoop van wel... :-s
    My Mac and Me ... Never change a winning team!

  4. #14
    Ware InterMactivist
    Ingeschreven
    Dec 2008
    Berichten
    4.882
    Thx for the feedback.

    Wat je defecte schijf betreft, eerst gezond verstand gebruiken.
    Heb je een andere kabel ( USB, FireWire, Thunderbolt, wat maar past)?

    Indien het hier om een USB schijf gaat: heeft die zijn eigen adapter?
    Zoniet, probeer die aan te sluiten op een powered hub met een voeding van minstens 2A.

    In Schijfhulp: probeer eens 1st Aid/ Schijfherstel.

    Werkt dat nog niet, rapporteer dan hier voor meer raad.
    IF IT AINT BROKE DON'T FIX IT!

  5. #15
    InterMactivist
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Leeftijd
    37
    Berichten
    484
    @hexdiy

    Mijn gezond verstand was uiteraard mijn eerste reflex… hihi
    Ik heb enkele andere kabels gebruikt, heb ook de HD op een na deze Mac geprobeerd.
    Maar helaas… *Thunderbolt niet, want dat heb/ken ik niet.

    Het gaat idd om een USB schijf van Lacie, maar eentje zonder adapter.

    Wat bedoel je precies met een powered hub met min. 2A voeding?

    Schijfherstel zal ik nu eens proberen.
    Ik laat nog weten wat het resultaat is…
    My Mac and Me ... Never change a winning team!

  6. #16
    InterMactivist
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Leeftijd
    37
    Berichten
    484
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hexdiy Bekijk Berichten
    In Schijfhulp: probeer eens 1st Aid/ Schijfherstel.

    Werkt dat nog niet, rapporteer dan hier voor meer raad.
    Helaas, dit is de melding die ik kreeg...

    ---

    Schijf-EHBO uitvoeren op ‘LaCie’
    Het uitvoeren van Schijf-EHBO is mislukt. Maak inden mogelijk een reservekopie van dit volume.

    ---
    My Mac and Me ... Never change a winning team!

  7. #17
    Ware InterMactivist
    Ingeschreven
    Dec 2008
    Berichten
    4.882
    Welke LaCie heb je? Kan je daar een externe voedingsadapter op aansluiten?
    Zonee zou het wel eens kunnen dat die schijf niet genoeg stroom krijgt. Dat heb ik al wel vaker meegemaakt.

    Daarom stelde ik voor een USB hub met een eigen voeding te gebruiken, die kan wellicht wat meer stroom leveren.
    Bij mij helpt dat vaak. Zo iets:




    Heb je nog data nodig van die LaCie?
    IF IT AINT BROKE DON'T FIX IT!

  8. #18
    InterMactivist
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Leeftijd
    37
    Berichten
    484
    Het is een LaCie Porsche Design, ze heeft helaas geen aansluiting voor een adapter.
    Zo’n hub heb ik niet in huis. Ik kan dat natuurlijk wel aankopen.
    Ik zou heel graag de data nog kunnen recupereren.
    Of zijn er nog andere mogelijkheden/omwegen?
    My Mac and Me ... Never change a winning team!

  9. #19
    Ware InterMactivist
    Ingeschreven
    Dec 2008
    Berichten
    4.882
    De Porsche is een beetje ambetant om open te krijgen, maar je zou kunnen proberen de HDD eruit te halen en die in een andere, wel extern gevoede behuizing of dock te plaatsen, en ze zo proberen benaderen.

    Nu vraag ik met wel af welke Posche dat dan wel is, want ik heb zo 2 oude 5,25" huisjes die wél een externe voeding hebben.

    Het makkelijkste is nog steeds een powered hub. Of heb je nog een andere Mac? Kan je ook eens proberen.

    Succes!
    IF IT AINT BROKE DON'T FIX IT!

  10. #20
    InterMactivist
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Leeftijd
    37
    Berichten
    484
    My Mac and Me ... Never change a winning team!

 

 

Bladwijzers

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •  
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:43. Powered by vBulletin® Version 4.1.11
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Copyright InterMactivity.be 2010