Hoi, Met mijn vrouw deel ik oa mijn contacten. Als ik een nieuw contact aanmaak komt dat direct op op al onze toestellen (iMac - iPad - Mac book en beide iPhones)
Als zij er ééntje aan maakt op haar iPhone verschijnt die enkel bij haar. Wel raar is als zij een wijziging doorvoert op een bestaand contact wordt alles wel direct aangepast. Maakt zij bv een nieuw contact aan op haar Mac book dan is alles wel in orde. Het zal waarschijnlijk aan een instelling liggen maar ik vind het niet. Iemand een idee?